DocHorse Blog

DocHorse Blog

It's all about Horses!

FAQ DocHorse TestCenter

In deze blog lees je de meest gestelde vragen over ons Test Center.

Wat is het Test Center?

Het DocHorse Test Center is speciaal voor producten met een bijzondere werking of relatief onbekend zijn.  De producten zijn relatief duur in aanschaf maar de werking is reeds bewezen in de praktijk en hierdoor is het goed om deze producten te testen vooraf.

Hoe werkt het Test Center

De beschikbare producten in ons Test Center staan op de speciale pagina op onze website. Deze producten zijn te herkennen aan het blauwe blokje in het artikel. Mocht er een product bijzitten die je graag zou willen testen kun je deze bestellen via de site en betaal je deze ook direct. Wij ontvangen je bestellen en gaan ervoor zorgen dat de tester zo snel mogelijk opgestuurd wordt. Je kunt het product een week testen en na deze week kun je het weer retourneren naar ons (op eigen kosten). Via het bijgevoegde formulier kun je aangeven of je het aankoopbedrag retour wilt ontvangen of dat het product goed bevallen is en je graag een nieuw exemplaar wilt ontvangen. Hierbij kun je ook aangeven als je een andere kleur of materiaal wilt ontvangen. Het nieuwe exemplaar wordt dan zo spoedig mogelijk toegestuurd.

 

Kan ik meerdere producten testen?

Ja, dat is mogelijk. Als je bijvoorbeeld de Bucas Recuptex deken wilt proberen maar ook een Sprenger bit dan kunnen beide producten tegelijk besteld worden en getest worden.

Kan ik ook een product langer testen dan een week?

Mocht je door omstandigheden niet in de mogelijkheid zijn om binnen een week het product te testen kun je het beste even contact opnemen met ons om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor het langer testen van een product.

Wat zijn de kosten voor het testen van een product?

Als je een product wilt testen dan dien je het product volledig aan te schaffen en de aankoopprijs te betalen. Na een week kun je aangeven of je een nieuwe variant wilt ontvangen, deze ontvang je kosteloos van ons. Wil je het aankoopbedrag retour dan boeken wij dit terug min de verzendkosten van €6,95 voor het versturen van het product. Het retourneren van het testproduct is op eigen kosten.

Kan ik producten testen die niet in het Test Center staan?

Heb je een product gevonden en je wilt deze graag vooraf testen maar deze is niet beschikbaar in ons Test Center? Dan kun je het beste even contact opnemen met onze klantenservice om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.