DocHorse Blog

DocHorse Blog

It's all about Horses!

Equilibrium Massage pad nu te testen!

Nieuw! De Equilibrium Massage Pad

Nieuw in ons assortiment de Equilibrium Therapy massage pad!

Een groot voordeel van deze massage pad t.o.v. andere pads is dat een programma bestaat uit zowel vibrerende, pulserende en strijkende bewegingen, op deze manier worden zowel de oppervlakkige als dieperliggende spieren losgemaakt. Wij hebben de pad zelf op meerdere paarden getest en alle paarden werden losser in hun lijf door het gebruik van deze pad. De pad kan zowel voor als na de training gebruikt worden. Gebruik de pad voor de training als onderdeel van de warming up en na de training om afvalstoffen sneller af te voeren waardoor je paard sneller herstelt.

Deze massage pad heeft 3 verschillende programma’s, intensief, medium en laag. Het gewenste programma kan makkelijk geselecteerd worden via de controller welke aan de batterij zit. Dit geeft je de mogelijkheid om de intensiteit van het programma te kiezen welke op dat moment het beste bij jouw paard past. Elk programma heeft 3 verschillende soorten massagetypes, een pulserende beweging, een vibrerende beweging en een strijkende beweging. Dit zorgt ervoor dat alle spieren op verschillende manieren losgemaakt worden.

Flexibel inzetbaar door 3 verschillende programma’s welke variëren in intensiteit.

Uit klinisch onderzoek is gebleken dat de flexibiliteit van de rug wordt verbeterd en dat de massage pad een ontspannend effect heeft. De pad heeft een anatomische vorm waardoor hij mooi aansluit vanaf de schoft tot aan de lendenen. De batterij staat ingesteld op een progamma van 30 minuten, na 30 minuten gaat de massage pad vanzelf uit. De pad heeft 3 verschillende progamma’s waardoor je de intensiteit van de massage zelf kan bepalen. Lees hier de resultaten van het klinische onderzoek. 

De pad is ook opgenomen in ons Test Center! Wil je de pad eerst 7 dagen proberen? Geen probleem! Klik hier voor meer informatie over ons Test Center: http://www.dochorse.nl/test-center.html

 

14 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.