DocHorse Blog

DocHorse Blog

It's all about Horses!

What’s new this summer!

In deze blog alle nieuwe producten voor dit seizoen op een rijtje. Ieder seizoen hebben we weer een nieuwe collectie zomerdekens en natuurlijk willen we deze aan jullie laten zien.

De nieuwste deken in het assortiment van Horseware is de Amigo 3 in 1 Evolution Vamoose vliegendeken. Deze deken is perfect voor het wisselende weer door de waterdichte bovenzijde. De zijkanten van deze deken zijn van mesh gemaakt waardoor de deken super ademend is. De hals is niet afneembaar en hierdoor de perfecte deken voor de zomer doordat je paard goed droog blijft bij een flinke regenbui.

Horseware heeft een unieke print weten te creëren die insecten afstoten. Uit verschillende studies is gebleken dat insecten zich aangetrokken voelen tot felle kleuren zoals geel en tot lichte kleuren welke lijken op een huid of vacht. Echter blijkt ook dat insecten lichtgroen of aqua gemixed met oranje niet kunnen registreren. De print op deze deken zorgt er dus voor dat je paard praktisch onzichtbaar wordt voor insecten!  Deze deken is tevens UV werend en bevat een extra grote buikflap zodat de buik ook goed beschermd is.

  • Nieuwe kleuren

Dit seizoen hebben diverse oudere modellen ook een kleurverandering ondergaan. De Amigo Mio dekens zijn vanaf nu in de nieuwe kleuren verkrijgbaar zoals donkerblauw, lichtblauw en een rode afwerking. Tevens zijn vanaf nu de Rambo Summer Serie en de Amigo Aussie dekens verkrijgbaar in de kleur Burgundy.

Nieuw in de zomercollectie van Rambo is de zomerdeken van 100% katoen. Deze deken is ideaal voor een frisse zomerdag of handig om te gebruiken bij de seizoenswisselingen. De deken heeft de klassieke Rambo pasvorm.

  • Coolers in nieuwe kleuren

Nóg een nieuwe kleur in het assortiment: de Rambo sport cooler. Vanaf nu verkrijgbaar in 3 kleuren met als toevoeging de kleur grijs met lichtblauw! Naast de andere kleuren: navy – rood en zwart – paars is deze nieuwe kleur een perfecte aanvulling!