DocHorse Blog

DocHorse Blog

It's all about Horses!

Een schoon en fris paard in enkele minuten

Je paard wassen tijdens de koude winterdagen is geen pretje. Het water is koud en voordat je paard droog is duurt ook langer dan in de zomer. NAF heeft een nieuw product ontwikkeld waarmee je paard supersnel schoon wordt. De NAF Warming Wash en de NAF Lavender Wash zijn twee shampoo’s die je kunt gebruiken om je paard te voorzien van een heerlijk schone vacht en een lekkere geur.

 

NAF Warming Wash

Deze reinigende body wash bevat gember en muskaatsalie en heeft hierdoor een heerlijke frisse geur. De body wash spoelt het zweet direct uit de vacht en er ontstaat een prachtige schone vacht. De NAF Warming Wash heeft ook een verwarmend effect op de spieren van het paard en dit is ideaal voor de winterse dagen. In dit product zit geen zeep, verdikkingsmiddelen of agressieve ingrediënten verwerkt en hierdoor geschikt voor regelmatig gebruik.

 

 

NAF Lavender Wash

De NAF Lavender Wash is ook een heerlijk ruikende body wash voor je paard. Het bevat lavendelolie voor een extra verfrissend effect na een zware training of om je paard lekker te koelen na een warme dag. De subtiele lavendelgeur zorgt voor een rustgevend effect op je paard en hierdoor geniet iedereen ervan!

 

 

 

Gebruik

De NAF Warming Wash en NAF Lavender Wash kunnen op dezelfde manier gebruikt worden.

Benodigdheden:

  • Emmer
  • Spons
  • Water
  • NAF Warming Wash / NAF Lavender Wash
  1. Vul de emmer met ongeveer 5 liter lauwwarm water
  2. Doe een scheutje NAF Warming Wash/ NAF Lavender Wash in de emmer
  3. Spoel met een spons je paard af
  4. Verwijder overtollig water met een zweetmes of wrijf je paard droog met een handdoek
  5. De body wash hoef niet uitgespoeld te worden

Het resultaat: een heerlijk ruikend en schoon paard.