DocHorse Blog

DocHorse Blog

It's all about Horses!

Nieuw: STAPP Horse Deocell sokken

In deze nieuwe blog lichten wij een nieuw product uit ons assortiment toe: de STAPP Horse Deocell sokken. Deze populaire sokken zijn in vele verschillende kleuren en motieven verkrijgbaar en wij willen ze graag aan jullie toelichten.

De STAPP Horse sokken zijn verkrijgbaar met en zonder ruit, kleurrijke prints en de Deocell techniek. Deze laatsgenoemde techniek is uniek bij een sok. De sokken zijn gemaakt van Deocell garen, wat de sok PH neutraal maakt en bevat een deodorant filter. De Nano technologie van de Deocell vezel zorgt voor een snelle, efficiënte opname én  verwijdering van ongewenste geurtjes en bacteriën welke tijdens het transpireren vrijkomen.

Door de “sandwich’ breimethode wordt vocht afgestoten en zuurstof toegelaten in het voetbed. Een speciaal badstof beschermt de tenen, hiel en bal van de voet en geeft schokdemping. De handgekettelde teennaad beschermd optimaal tegen irritatie, zo heb je geen last meer van vervelende naden. Door deze speciale Deocell garen is de sok dus perfect voor de warme zomerdagen en irriteert de sok niet meer in je rijlaars.

Een speciaal gebreide band aan de bovenkant van het voetgedeelte, ondersteunt de spieren en zorgt ervoor dat de voet niet in de kniekous schuift.

  • STAPP HORSE SOKKEN DEOCELL

    STAPP HORSE SOKKEN DEOCELL

    Deze Stapp Horse sokken zijn gemaakt van zacht microvezel materiaal en bevatten natuurlijk elastiek voor meer comfort en stabiliteit. De sokken hebben een speciaal gebreide band die de spieren ondersteunt en zorgt dat de voet niet gaat schuiven.

    €9.95