DocHorse Blog

DocHorse Blog

It's all about Horses!

Nieuw in Team DocHorse

Mijn naam is Floor de Bie en ik loop inmiddels al enkele weken stage bij DocHorse. Ik zit in mijn examenjaar van de studie marketing & communicatie. Ik rijd al vanaf mijn 6e en op dit moment rij ik ZZ-licht met mijn beide paarden Rose en Gentle Giant.

Ik wil mezelf graag voorstellen aan de hand van mijn vijf favoriete producten:

#1 NAF Magic

Mijn paard heeft snel last van spanning op wedstrijd, het is een echte binnenvetter. Ik gebruik nu sinds kort NAF Magic liquid en ik merk gelijk verschil. Ik geef hem dit niet iedere dag, dit kan natuurlijk wel maar is overbodig bij mijn paard. Als ik merk dat hij erg gespannen is tijdens de voorbereiding voor een wedstrijd geef ik hem ook nog de NAF Instant Magic. Dit geef ik ongeveer een uurtje voorafgaand en mijn paard heeft hier heel veel baat bij.

 

#2 Back On Track Staldeken Mia

Een fijn deken met een mooie pasvorm en ik gebruik deze deken bij mijn paarden. Beide paarden reageren erg goed op deze deken. De deken is gevoerd met een Weltex voering, hierdoor wordt de bloedcirculatie geoptimaliseerd en wordt zo de kans op blessures verminderd en blijven de spieren van je paard mooi soepel.  De dag na een zware training voel ik dat mijn paarden veel fitter zijn en weinig last hebben van spierpijn.

 

#3 NAF Braid it Up

Deze mousse gebruik ik altijd als ik mijn paarden moet invlechten. Ik heb hierdoor geen last meer van losse haartjes en veel meer grip tijdens het vlechten. Als ik klaar ben ga ik met een beetje mousse over de knotjes om ervoor te zorgen dat ze super mooi blijven zitten. De mousse is echt heel fijn te verdelen over de manen!

 

#4 PS of Sweden dressuurdekje

Deze dekjes gebruik ik eigenlijk pas sinds kort maar ik ben helemaal fan! Ze hebben een super chique en glanzende bovenkant met een quick-dry binnenvoering. Het dekje is voorzien van kussens voorop wat zorgt voor een stabiele ligging van het zadel. Deze pad is anatomisch gevormd wat super mooi op mijn paarden liggen. Inmiddels heb ik diverse kleuren zodat het er altijd mooi uitziet!

 

#5 Stübben zadelzeep

Bij het schoonmaken van mijn leder gebruik ik altijd de Stübben zadelzeep. Het is een handige en snelle manier om je leder schoon- en te onderhouden. Het maakt het leder erg goed en snel schoon. Na het rijden haal ik altijd een doek over mijn hoofdstel heen voor het beste resultaat.