DocHorse Blog

DocHorse Blog

It's all about Horses!

Bianca Schoenmakers test de Bucas Recuptex deken

“Zonder dat ik het weet voel ik bij sommige paarden of ze de Recuptex deken 2 uur van te voren opgehad hebben of niet!” Bianca Schoenmakers deelt haar ervaring met de Bucas Recuptex deken. In samenwerking met ons heeft ze de deken getest, lees hier haar bevindingen:

Ik gebruik de Bucas Recuptex deken nu enkele weken en meestal ben ik erg sceptisch over nieuwe producten. Daarom wilde ik de Recuptex deken eerst op verschillende paarden uitgeprobeerd hebben voordat ik goed mijn mening kan geven over de werking. De stof bovenin de deken werkt als een soort reflecterende kooi waardoor de bloedcirculatie en zuurstoftoevoer gestimuleerd wordt. En ik moet toegeven ik merk bij sommige paarden echt verschil! Zoals met alle producten welke de bloedcirculatie stimuleren, is het per paard afhankelijk hoe je paard hierop reageert, het ene paard reageert beter dan het andere paard. Het is niet zo dat je een kreupel of ongezond paard weer helemaal goed krijgt door enkel een deken op te leggen. Maar voor paarden welke wat spanning hebben en niet zo snel en gemakkelijk ontspannen onder het zadel kan deze deken echt een verschil maken! Bij sommige paarden voel ik zelfs tijdens het rijden of ze de Recuptex deken 2 uur van te voren opgehad hebben of niet, zonder dat ik dit weet! Dus ik moet toegeven dat ik door het gebruik van deze deken overtuigd ben van de werking!

 • BUCAS RECUPTEX THERAPIE DEKEN LIGHT

  BUCAS RECUPTEX THERAPIE DEKEN LIGHT

  Deze Recuptex deken heeft een luchtig mesh materiaal aan de zijkant. De deken is ook te gebruiken tijdens warmere dagen. De deken is tevens te gebruiken tijdens koudere dagen, eventueel met een fleecedeken erover.

  €145.00€195.00
 • BUCAS RECUPTEX THERAPIE DEKEN

  BUCAS RECUPTEX THERAPIE DEKEN

  De meest verkochte therapie deken. De recuptex deken bevordert de bloedcirculatie wat zorgt voor een betere toevoer van vers zuurstof en een betere afvoer van afvalstoffen. Dit zorgt voor losse en soepele spieren, het resultaat is al merkbaar na de eerste behandeling.

  €145.00€195.00